Η Εταιρεία

Η Εταιρία μας ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1965, με την επωνυμία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΦΟΙ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ, με αντικείμενο την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων σε προάστια της Αττικής.

Στόχος μας ήταν η χρήση υλικών κατασκευής άριστης ποιότητας που είχε ως αποτέλεσμα τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες-αγοραστές των συγκεκριμένων ακινήτων, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν την Εταιρία μας για την αγορά της πρώτης τους κατοικίας και όχι μόνο.

Από το 2001, η Εταιρία με την επωνυμία ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στην κατασκευή σύγχρονων κατοικιών, διαμερισμάτων και επαγγελματικών ακινήτων με το ίδιο όραμα.

Δημιουργώντας έτσι το theloanakainisi.gr επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον χώρο της ανακαίνισης σπιτιού και των ανακατασκευών κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων.

H Εταιρία theloanakainisi.gr αναλαμβάνει την ανακαίνιση ή την εξολοκλήρου κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με το κλειδί στο χέρι, για την μερική ή πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας καθώς και την όποια τεχνική υποστήριξη μπορεί να χρειαστείτε μετά την ολοκλήρωση του έργου.