Ανακαίνιση

H Εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης σπιτιού, με το κλειδί στο χέρι, για την μερική ή ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας καθώς και την όποια τεχνική υποστήριξη μπορεί να χρειαστείτε μετά την παράδοση του έργου.

Η ανάθεση ανακαίνισης σπιτιού σε εμάς χαρακτηρίζεται από:

  • Απόλυτη σχέση ποιότητας - τιμής : Η μείωση του κόστους υλικών και υπηρεσιών σε συνάρτηση με τη βελτίωση της ποιότητας έχει σαν στόχο το άριστο ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα. Συζητάμε με τους πελάτες μας για τις εργασίες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν και τους παρουσιάζουμε προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες τους και το χρηματικό ποσό που είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στο ακίνητό τους. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν με ακρίβεια, αντικειμενικότητα και έχοντας πλήρη και σαφή εικόνα την ανακαίνιση σπιτιού που τους ταιριάζει οικονομικά, αισθητικά, εργονομικά και κατασκευαστικά.
  • Αισθητική : Προτείνουμε λύσεις που έχουν σαν στόχο την αισθητική και αρχιτεκτονική υπεροχή του χώρου σας. Το αποτέλεσμα είναι το μπάνιο, η κουζίνα, το καθιστικό και οποιοσδήποτε άλλος χώρος να αποκτούν μια μοναδική αισθητική άποψη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.
  • Στόχος μας : Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε κάθε μας έργο, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή και χρήση επώνυμων υλικών άριστης ποιότητας καθώς και στη σωστή εφαρμογή τους. Διαθέτουμε έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα συνεργεία τα οποία εργάζονται κάτω από την δική μας καθημερινή επίβλεψη, με αποτέλεσμα η τελική μορφή του χώρου που (κατ’ελάχιστα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη) συνήθως να ξεπερνά τις προσδοκίες του. Επικοινωνία πάντα με έναν. Ανεξάρτητα από το πλήθος των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν, εσείς θα επικοινωνείτε μόνο με τον υπεύθυνο επιβλέποντα του έργου που έχει αναλάβει την καθοδήγηση, τον συντονισμό και την ολοκλήρωση των εργασιών που μας έχετε αναθέσει.
  • Αυστηρό χρονοδιάγραμμα : Δεσμευόμαστε για την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης που αναλαμβάνουμε, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο ο πελάτης γνωρίζει από την αρχή.
  • Εργονομία : Μελετάμε το κάθε έργο ξεχωριστά λαμβάνοντας υπ’όψιν τις ανάγκες, το προσωπικό σας γούστο και τις προσωπικές αισθητικές κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα επιδιώκουμε την πλήρη εκμετάλλευση του χώρου σας.