Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου με έμφαση στη λεπτομέρεια, στην αισθητική και στην λειτουργικότητα.

Το μπάνιο είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που χρησιμοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και απ’ όλα τα μέλη της οικογένειας. Η συχνή χρήση όμως το φθείρει, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην μας ευχαριστεί να περνάμε χρόνο εκεί αλλά να γίνεται όλο και λιγότερο λειτουργικό. Γι’ αυτό μια ανακαίνιση μπάνιου είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά αν δεν υπερβαίνει τον προϋπολογισμό μας.

Κύριος στόχος της Εταιρίας μας είναι να ολοκληρώσει την ανακαίνιση μπάνιου σχεδιάζοντας έναν σύγχρονο και λειτουργικό προς τον χρήστη χώρο. Ο συνδυασμός της εργονομίας μιας καμπίνας ντους με την πρακτικότητα ενός επίπλου μπάνιου μπορεί να δημιουργήσει έναν νέο χώρο που μπορείτε να ζείτε καθημερινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε επίπεδο αισθητικής η επιλογή μέσα από μια μεγάλη γκάμα  χρωμάτων σε πλακάκια και οι ξεχωριστοί συνδυασμοί στα είδη υγιεινής μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις και του πιο δύσπιστου χρήστη, προσφέροντας  ζεστασιά και αρμονία στο χώρο.

Τέλος η αναγκαία αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης θα αποτρέψει κάθε πιθανή μελλοντική διαρροή που θα είχε σαν αποτέλεσμα εκτεταμένες ζημιές στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας https://www.theloanakainisi.gr/contact για να σας δώσουμε τις καλύτερες προσφορές στην ανακαίνιση μπάνιου, με χαμηλές τιμές και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την αισθητική.

 

ανακαινιση
ανακαινιση σπιτιου
ανακαινιση
ανακαινιση σπιτιου
ανακαινιση
ανακαινιση σπιτιου
ανακαινιση
ανακαινιση σπιτιου
ανακαινιση
ανακαινιση σπιτιου
ανακαινιση
ανακαινιση σπιτιου