Έξυπνες λύσεις - Ανακαίνιση & Ανανέωση κουζίνας

Ανακαίνιση κουζίνας με έξυπνες λύσεις

Η κουζίνα σας δεν χρειάζεται να είναι τεράστια σε επιφάνεια για να είναι όμορφη. Οι περισσότεροι χώροι κουζίνας χρειάζονται απλά κάποιες έξυπνες ιδέες σχεδιασμού για να γίνουν πρακτικές και κομψές.

Συνήθως στην anakainisi spitiou όλοι επιθυμούμε μία μεγάλη και άνετη σύνθεση Open Plan κουζίνας με νησίδα, εστίες και τραπεζαρία για να έχουμε την δυνατότητα να υποδεχθούμε πολλούς επισκέπτες γύρω της, αλλά πολλές φορές ο ίδιος ο χώρος δεν μας βοηθά και αυτό λόγω των μικρών του διαστάσεων. Υπάρχουν όμως πολύ, έξυπνοι και πρακτικοί τρόποι για να κάνετε την κουζίνα σας ευρύχωρη.

 

ΑΝΟΙΧΤΑ ΡΑΦΙΑ

Τα πάνω ντουλάπια τοίχου μπορούν πραγματικά να καταλάβουν μεγάλη επιφάνεια στον χώρο. Σε αντίθεση τα ανοιχτά ράφια μπορούν να δώσουν την εικόνα ενός τεράστιου χώρου σε μια μικρή κουζίνα, δημιουργώντας μια ανοιχτή και ευάερη αίσθηση, αρκεί να είναι συγκεκριμένος ο αριθμός τους όπως επίσης και τα αντικείμενα που είναι τοποθετημένα σε αυτά.

Αν υπάρχουν πάρα πολλά αντικείμενα που συσσωρεύονται στους πάγκους εργασίας, επιλέξτε κάποιες έξυπνες λύσεις όπως :

  • Οι μαγνητικές βάσεις μαχαιριών.
  • Οι ράγες για να κρέμασης για τα σκεύη, τα τηγάνια, τις κούπες, τα βάζα μπαχαρικών.
  • Σκεφτείτε τι χρειάζεστε σε καθημερινό επίπεδο, όπως οι επιφάνειες κοπής, το υγρό πιάτων και τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αποθηκεύσετε μέχρι να σας χρειαστούν ξανά.

 

ΑΠΛΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ

Τίποτα καλύτερο σε μια ανακαίνιση κουζίνας, από ένα χώρο με απλούς υπόλευκους τοίχους που δείχνει πάντα μεγαλύτερος και κομψές, σύγχρονες λεπτομέρειες που ανοίγουν το χώρο. Χρησιμοποιήστε ελαφρά υλικά με διακριτικά σχέδια όπως λευκά πορτάκια από γυαλί, Inox πόμολα, πάγκο σε ανοιχτή απόχρωση και λευκά πλακάκια.

 

Δείτε τα αναλυτικά πακέτα ανακαίνισης της εταιρίας μας 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες του σπιτιού σας