Πατητή Τσιμεντοκονία - Πλεονεκτήματα & Εφαρμογές

Πατητή τσιμεντοκονία στην ανακαίνιση σπιτιού


Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα το οποίο παρέχει άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα (πλακάκι, μάρμαρο, μωσαϊκό, ξύλο, μέταλλο), υδαταπωθητικότητα, αντοχή στις τριβές, υψηλή ελαστικότητα και μεγάλη αντοχή στην κρούση. Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε δάπεδα και τοίχους, σε κατοικίες και καταστήματα . Επίσης είναι κατάλληλο για ειδικές κατασκευές όπως κτιστά κρεβάτια, κτιστά είδη υγιεινής, νιπτήρες, ντουζιέρες κτλ.

Για τους παραπάνω λόγους, η πατητή τσιμεντοκονία, είναι μια από τις καλύτερες λύσεις σε μία ανακαίνιση και αισθητικά (Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική) αλλά και πρακτικά λόγω του ότι εφαρμόζεται σε πολύ μικρό πάχος (3mm-4mm) με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται  αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων στο μπάνιο ή σε οποιδήποτε δάπεδο. Με την επάλειψη της τσιμεντοκονίας από ειδικό βερνίκι αποφεύγουμε πλήρως τον στιγματισμό της τελικής επιφάνειας από λάδι και από ρύπους.

Τέλος είναι 100% ελληνικό προϊον.

 Πλεονεκτήματα :

  • Εύκολη εφαρμογή πάνω σε πλακάκι, μάρμαρο, μωσαϊκο χωρίς να χρειάζεται αποξήλωση
  • Μεγάλη πυραντοχή
  • Αντοχή στην κρούση
  • Εύκολος καθαρισμός
  • Τέλεια αδιαβροχοποίηση επιφάνειας
  • Μεγάλη γκάμα αποχρώσεων

Η Εταιρία μας διαθέτει πιστοποιημένο συνεργείο εφαρμογής και σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά, σας εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα για την ανακαίνιση της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

 

ανακαίνιση σπιτιού
ανακαίνιση σπιτιού